Accesul persoanelor în anumite locuri publice din Capitală va fi restricționat, mâine, 21 august

Accesul persoanelor în anumite locuri publice din Capitală va fi restricționat, mâine, 21 august. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale a Cancelarului german, Olaf Scholz.

Potrivit autorităților, în intervalul orelor 08:00-21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău. Totodată, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială desfășurarea manifestărilor în masă va fi restricționată. Vor fi sistate lucrările de reparație a drumurilor sau a rețelelor electrice sau termice, de apeduc sau canalizare și tăiere a arborilor.

În acest context, conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Cancelarul federal al Germaniei, Olaf Scholz, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova, la invitația președintei Maia Sandu. Totodată, de Ziua Independenței, țara noastră va fi vizitată de președinții țărilor baltice.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata