SUA: O parte din Carolina de Nord a fost plasată sub stare de urgență după ce o furtună fără nume a lovit coasta

O parte din Carolina de Nord a fost plasată sub stare de urgență după ce o furtună fără nume a lovit coasta în ceea ce unii locuitori au declarat că a fost un eveniment care „se întâmplă o dată în secol”.

Locuitorii din orașul de coastă Carolina Beach au declarat că au fost luați prin surprindere de puternicul sistem de furtună care a aruncat mai mult de 20 de centimetri de ploaie într-o perioadă scurtă de timp.

Duke Hagestrom, proprietarul unui magazin local de înghețată care a fost avariat, a declarat că apele inundațiilor au atins cel mai ridicat nivel pe care l-a văzut în ultimii 22 de ani.

„Vreau să spun că ne-a cam luat prin surprindere. Acest lucru nu a fost ceea ce – știi, este un lucru atunci când este un uragan numit și sunteți în pregătire timp de trei sau patru zile. Toată lumea se pregătește. Aceasta a fost o surpriză foarte mare pentru noi, dar în cei 22 de ani de când suntem aici, aș spune că a fost absolut – pot să văd linia de pe perete în magazinul nostru de aici – este cel mai înalt nivel la care a ajuns apa vreodată, vreodată. Deci, este o catastrofă”.

Imaginile video au arătat cartierele și străzile principale ale orașului inundate de apă. O avertizare privind inundațiile de coastă rămâne în vigoare în timp ce locuitorii așteaptă ca apele să se retragă.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata