Încă un bărbat bănuit de contrabandă cu mașini de lux din Europa a fost reținut

Încă un bărbat bănuit de contrabandă cu mașini de lux din Europa a fost reținut de oamenii legii. Potrivit PCCOCS, individul în vârstă de 44 de ani este din Chișinău și ar face parte dintr-o grupare criminală care a reușit să aducă în țară mașini furate în valoare de patru milioane de lei.

În urma perchezițiilor efectuate în Chișinău și Orhei, au fost confiscate un Mercedes Vito cu numărul caroseriei modificat și 14.500 de euro, bani despre care se presupune că provin din activități ilegale.

De asemenea, anchetatorii au ridicat documente, telefoane mobile și echipamente folosite pentru furtul de vehicule și bruierea sistemelor GPS.

Individul a fost reținut pentru 72 de ore, iar Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus arestarea preventivă pentru 20 de zile

Investigațiile continuă, inclusiv în privința celorlalți trei membri ai rețelei, care au intrat în atenția autorităților în iulie, 2024.

Reamintim că acțiunile fac parte dintr-o operațiune mai amplă de destructurare a unei rețele transfrontaliere specializate în contrabanda cu vehicule de lux, furate din Franța, Italia și Olanda.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata