SUA: Atac armat într-o casă. Suspectul este un minor de 15 ani

Autoritățile statului Washington au declarat că cinci persoane au fost ucise într-un schimb de focuri într-o casă de lângă Seattle și că un băiat în vârstă de 15 ani a fost reținut.

Trei copii și doi adulți au fost uciși, a precizat Departamentul șerifului din King County într-o declarație. O fată care locuia în casă a fost, de asemenea, rănită.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului Șerifului, Mike Mellis, a declarat reporterilor de la fața locului că suspectul a fost luat în custodie de către adjuncți fără incidente.

Nu a fost imediat clar dacă toți cei implicați erau membri ai aceleiași familii, iar departamentul șerifului a declarat că încă lucrează pentru a determina un motiv pentru violență.

Departamentul șerifului a declarat că polițiștii au răspuns la mai multe apeluri privind focuri de armă într-o casă din Fall City, la aproximativ 16 km est de Seattle, luni dimineață. Un vecin „cu o anumită pregătire medicală a fost capabil să administreze primul ajutor înainte de sosirea primilor respondenți”, a declarat departamentul.

Băiatul luat în custodie a fost cazat la centrul de detenție pentru minori din King County și este așteptat să apară pentru prima dată în fața instanței.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata