A murit Victor Pușcaș, fost judecător la Curtea Constituțională

Aseară,  a trecut în neființă, la vârsta de aproape 80 de ani, a murit Victor Pușcaș, fost judecător la Curtea Constituțională. Familia sa a fost cea care a anunțat vestea tristă.
Bunelul nostru a fost un exemplu de onoare, înțelepciune, bunătate, generozitate și iubire necondiționată. A fost cel ce a învățat familia noastră, împreună cu bunica, să ne iubim unii pe alții și să ne susținem în toate.
A fost jurist, politician, demnitar de stat, doctor în drept, cercetător științific. A fost și rămâne a fi unul din cei mai puternici constituționaliști ai țării. Unul din autorii Constituției și unul din semnatarii Declarației de Independență. Viața domnului Pușcaș – a fost consacrată justiției.
Domnul Pușcaș, fiind capul familiei noastre, ne-a călăuzit pe calea dreaptă și ne-a învățat valoarea familiei, integrității și generozității. Am fost privilegiați să avem parte de timp prețios alături de el și ne vom aminti întotdeauna de momentele minunate pe care le-am petrecut împreună.
Pe lângă faptul că a fost un bunic extraordinar, soț, părinte, și străbunic, Dl Pușcaș a fost un om respectat și admirat de toți cei care l-au cunoscut. Mii de cetățeni, studenți, masteranzi și colegi au avut de învățat de la el.
El a lăsat o amprentă puternică și semnificativă în țara noastră, Republica Moldova, precum și pentru sistemul judecătoresc. Bunelul nostru Va rămâne în inimile noastre, a familiei, prietenilor, discipolilor, colegilor și tuturor celor care l-au prețuit.
Despre detaliile Ceremoniei de rămas-bun și slujba de înmormântare care va avea loc sâmbătă, 24 Iunie 2023, începând cu orele 10:00 – vom reveni pe parcursul zilei de mâine”.
Comments (0)
Add Comment