Aglomerație la Aeroportul Internațional Chișinău. Poliția de Frontieră a implementat măsuri speciale pentru degajarea circulației

Timp de câteva zile, la Aeroportul Internațional Chișinău se atestă un flux sporit de călători, iar cozile se întind până la intrarea în aerogară. Potrivit autorităților, motivul ar fi atât numărul mare de curse, cât și capacitatea limitată a infrastructurii aeroportuare. În acest context, Poliția de Frontieră a implementat măsuri speciale menite să degajeze circulația și să minimizeze timpii de așteptare.

Astfel, pentru a fluidiza traficul, autoritățile au majorat numărul de angajați din prima linie de control și numărul de angajați responsabili de menținerea securității și ordinii publice. Totodată, este menținută cooperarea cu angajații IGC pentru a garanta în comun siguranța pasagerilor.

În același timp, călătorii sunt îndemnați să se prezinte la Aeroport cu cel puțin trei ore înainte de ora zborului, pentru a evita întârzierile și a trece toate procedurile de control în timp util. Totodată, autoritățile recomandă pasagerilor să verifice din timp toate documentele necesare și să se asigure că pașaportul este valabil.

Cetățenii străini sunt atenționați să se asigure că dețin documentele care justifică scopul călătoriei. De asemenea, este necesar ca pasagerii să acorde atenție bunurilor transportate în bagajul de mână, care trebuie să respecte reglementările pentru a fi permise la bordul aeronavei.

Potrivit datelor oferite de Poliția de Frontieră, pe parcursul zilei de ieri, pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost înregistrate peste 17 mii de traversări.

 

Aeroportul Internațional ChișinăuaglomerațiePoliția de Frontieră
Comments (0)
Add Comment