Alergătorii profesioniști și amatori de toate vârstele sunt invitați să participe la „Euro Marathon 2024”

Alergătorii profesioniști și amatori de toate vârstele sunt invitați să participe la „Euro Marathon 2024”. Evenimentul sportiv va fi organizat pe 8 septembrie. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă. Startul competiției va fi dat în Piața Marii Adunări Naționale, unde va fi și punctul final.

DANIEL VODĂ, purtătorul de cuvânt al Guvernului: „Startul acestui eveniment va fi dat în Piața Marii Adunări Naționale de la ora 09:00. Participanții vor putea parcurge distanțe de până la 10 kilometri, în funcție de pregătirea fizică pe care o au, iar copiii vor avea separat activități sau acele starturi vesele cu distanțe care variază între 200 și 600 de metri.”

În același timp, vor fi organizate mai multe activități distractive pentru toate vârstele.

DANIEL VODĂ, purtătorul de cuvânt al Guvernului: „În centrul Capitalei va fi amenajat un orășel sportiv cu stand-uri care promovează cultura și valorile Uniunii Europene. De asemenea, organizatorii pregătesc un program de activități artistice și acestea includ – muzică, dansuri, concursuri și animație. Fiecare participant va primi un tricou cu simbolistica „Euro Marathon 2024” și la final o medalie de onoare.”

Participarea la „Euro Marathon” este gratuită. Cei care doresc să fie prezenți, se pot înregistra în prealabil, completând un formular disponibil pe pagina Ministerului Educației și Cercetării.

AlergătoriEuro Marathon 2024GuvernSport
Comments (0)
Add Comment