Astăzi vom afla dacă Morari, Furtună, Ulianovschi și Munteanu vor fi înregistrați în calitate de candidați la prezidențiale

Astăzi vom afla dacă Morari, Furtună, Ulianovschi și Munteanu vor fi înregistrați în calitate de candidați la prezidențiale. Dintre ei, trei candidează independent, în timp ce Igor Munteanu este înaintat de „Coaliția pentru Unitate și Bunăstare”.

Aveți mai jos ordinea de zi a Comisiei Electorale Centrale de azi:

  1. Cu privire la cererea de înregistrare a doamnei Victoria Furtună în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnată de către adunarea cetățenilor, a simbolului electoral, confirmarea reprezentantului concurentului electoral și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)
  2. Cu privire la cererea de înregistrare a domnului Igor Munteanu în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de Partidul Politic Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, confirmarea reprezentantului concurentului electoral și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)
  3. Cu privire la cererea de înregistrare a doamnei Natalia Morari în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnată de către adunarea cetățenilor, a simbolului electoral, confirmarea reprezentantului concurentului electoral și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)
  4. Cu privire la cererea de înregistrare a domnului Tudor Ulianovschi în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova, desemnat de către adunarea cetățenilor, a simbolului electoral, confirmarea reprezentantului concurentului electoral și a persoanei responsabile de finanțe (trezorierul)
Comments (0)
Add Comment