Atac suspect într-un metrou din Chicago. Patru persoane au murit

Poliția spune că patru persoane au fost împușcate și ucise într-un metrou, în apropiere de Chicago. Poliția din Forest Park a declarat că a primit un apel la 911 dimineața, potrivit căruia trei persoane au fost împușcate într-un tren la stația Forest Park CTA Blue Line.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au găsit patru victime împușcate, trei fiind declarate decedate la fața locului, iar o a patra transportată la Loyola University Medical Center, unde a decedat ulterior.

Christopher Chin, Departamentul de Poliție Forest Park: „Este o situație oribilă. Este cu siguranță ceva la care nu vrei să te trezești. Este o într-o zi de sărbătoare. Toată lumea ar trebui să se bucure de timpul lor liber, timp cu familiile lor, este Ziua Muncii. Să trebuiască să fii aici pentru a rezolva o astfel de situație, este oribil.”

Poliția a declarat că suspectul a fugit de la locul faptei și, după ce a obținut o descriere din înregistrările video de supraveghere, un suspect a fost reținut într-un alt metrou.

Poliția a declarat că a fost recuperată o armă.

atacChicagoMetrou
Comments (0)
Add Comment