Atenție, părinți! În municipiul Chișinău vor fi deschise 14 tabere cu sejur de zi

Important pentru părinții și copiii din municipiul Chișinău. În contextul apropierii vacanței de vară, autoritățile publice locale informează că în lunile iunie, iulie și august, 14 tabere cu sejur de zi își vor deschide porțile.  

Totodată, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei Capitalei de astăzi, Ion Ceban a ținut să menționeze, în legătură cu același subiect, că părinții vor achita doar 20% din costul biletelor.

„Și în acest an își vor deschide porțile 14 tabere cu sejur de zi și trei tabere în afara orașului. Este vorba de „Alunelul” , „Poenița Veselă” și „Cireșarii”. Prețurile pentru vara 2023 vor fi anunțate foarte curând, deoarece, în pofida scumpirilor, se depun eforturi pentru a oferi oferte accesibile pentru părinți. Dar reiterez, părinții achită doar 20% din costul biletului pentru tabără”, a spus Ion Ceban.

Mai mult, în acest an, autoritățile municipale promit, în premieră, și organizarea taberelor în cadrul instituțiilor extrașcolare și sportive, potrivit lui Andrei Pavaloi.

„În acest an vom avea și tabere în cadrul instituțiilor extrașcolare și sportive și vreau să menționez faptul că, an de an, numărul taberelor cu sejur de zi este în creștere. Dacă în 2021 am avut12 tabere, anul acesta avem 14 tabere. La fel, și numărul copiilor care se odihnesc în taberele din afara orașului este în creștere, datorită faptului că, în toamna anului trecut, grație suportului Primăriei municipiului Chișinău, a fost posibilă începerea reabilitării a câte un bloc în taberele „Cireșarii” și „Poenița Veselă”.”, a menționat Andrei Pavaloi.

Vara trecută, la taberele din municipiul Chișinău, s-au odihnit peste 10.000 de copii, potrivit datelor actualizate ale Primăriei Capitalei.

Andrei PavaloiIon CebanPrimăria Chișinău
Comments (0)
Add Comment