Au încercat să soluționeze un dosar penal pornit pe viol cu 4000 de euro. Un ofițer de investigații și alți doi complici, reținuți

Au încercat să soluționeze un dosar penal pornit pe viol cu 4000 de euro. Un ofițer de investigații al Biroului crime grave din cadrul IP Dubăsari și alți doi complici au fost reținuți de CNA și procurori, pentru trafic de influență.

Potrivit CNA, susținând că au influență asupra unor persoane publice, cei trei reținuți ar fi promis la două persoane, învinuite de comiterea unui viol în circumstanțe agravante, că le vor scăpa de arest preventiv. Pentru aceste servicii, suspecții ar fi pretins și primit 4000 euro. Ulterior, din cauza unor circumstanțe neprevăzute, bănuiții au restituit o parte din suma acceptată, fiind reținuți în flagrant de ofițerii CNA.

La scurt timp după reținere, ofițerii CNA au descins cu percheziții la biroul de serviciu al ofițerului de investigații din cadrul Inspectoratului de Poliție Dubăsari. De la fața locului au fost ridicate obiecte și documente relevante cazului. Persoanele reținute au fost plasate în izolatorul de urmărire penală al CNA pentru o perioadă de 72 de ore.

CNAdosarreținereViol
Comments (0)
Add Comment