Bărbat de 82 de ani, condamnat pentru acțiuni perverse săvârșite în privința unei minore. Cât va sta după gratii

Prin sentința Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, din 20 decembrie, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a fost condamnat la închisoare pe un termen de 5 ani, pentru acțiuni perverse săvârșite în privința unei persoane, care nu a împlinit vârsta de 16 ani, executarea pedepsei cu închisoarea fiind suspendă condiționat pe un termen de probă de 5 ani.
Potrivit informațiilor, bărbatul este învinuit că acționând o perioadă de timp nedeterminată până la 19.06.2022, aflându-se la domiciliul său, precum și în alte locuri din mun. Chișinău, urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, a săvârșit acțiuni perverse față de nepoata sa minoră, manifestate prin exhibare, atingeri indecente, discuții cu caracter obscen purtate referitor la raporturile sexuale, precum și a altor acțiuni de molestare sexuală, care i-au cauzat minorei suferințe psihice.
Inculpatul a pledat nevinovat.
Conform sentinței, instanța l-a obligat pe inculpat: să nu-şi schimbe domiciliul fără consimțământul organului competent, care exercită controlul privind executarea pedepsei; să nu frecventeze locuri, unde se află victima.
Procurorii vor ataca sentința cu apel, din motivul blândeții pedepsei aplicate.
Comments (0)
Add Comment