Cavcaliuc continuă „dezvăluirile” țigărilor aduse prin contrabandă: „Vreau să ajut și presa ca să găsească cine sunt persoanele din politicul moldovenesc cu musca pe căciulă”

Fostul șef al IGP, actualul președinte al partidului PACE, înscris în cursa pentru anticipate, Gheorghe Cavcaliuc, vine cu o nouă dezvăluire. Potrivit acestuia, în terminalul Tehnopolis din Iași este sub sechestru un camion, ticsit cu țigări, oprit la începutul lunii iunie de forțele de ordine din România. Mașina ar fi condusă de un cetățean moldovean care acum este reținut și cercetat penal de autoritățile din România. În spatele „afacerii cu fum” ar sta o persoană care se află acum în Parlament.

Acesta afirmă că informațiile le-a primit de la un om al legii.

„Persoanele care se aflau la traversarea în acest TIR, au traversat vreodată frontiera de stat fiind în mașină cu persoanele incluse la funcția de deputat în primii 20, din partea unui partid care ACUM se prezintă ca sfânt? Mă refer inclusiv la cei care au fost scoși recent de pe listele acestui partid”, scrie Cavcaliuc, referinduse-se la un candidat de pe listele PAS.

„Vă dau asigurări că veți afla multe lucruri interesante. La rândul meu, sunt gata să ofer organelor de drept din țara noastră toate detaliile pe care le dețin. Dar nu voi divulga numele persoanei care m-a sesizat, pentru a o proteja de abuzuri și presiuni din partea corupților și bandiților aflați la putere care controlează aceste scheme criminale și își finanțează partidele”, a scris Cavcaliuc într-o postare pe Facebook.

Comments (0)
Add Comment