Cavcaliuc: „Rog să nu mă puneți într-o oală cu Platon sau alte persoane care au probleme cu justiția”

Gheorghe Cavcaliuc, președintele Partidului PACE, aflat acum la Londra și anunțat în căutare internațională prin Interpol, a venit cu o reacție în care acuză din nou faptul că s-ar exercita presiuni asupra magistraților care instrumentează dosarul „verde de briliant”, în care Cavcaliuc figurează și poate primi până la cinci ani de închisoare.

„Procuratura continuă circul la comanda politicienilor care au influență și le suntem incomozi, atât eu ca președinte de partid, cât și echipa pe care o conduc. Înainte de a pleca în deplasarea de serviciu, în Marea Britanie, eu am informat Procuratura printr-o scrisoare pe care am semnat-o personal, am trimis-o și am anexat ordinul de deplasare de serviciu, la compania în care activez. Dar, Procuratura continuă să facă circ și show de doi bani, doar pentru a mă ponegri, a ponegri reputația mea și a partidului”, a spus liderul PACE.

„Rog să verificați dacă informația dată de angajatul Procuraturii Sîngerei este adevărată, precum că Interpolul a refuzat identificarea locului aflării mele, fiind calificat dosarul verde de briliant ca unul politic. Rog să nu mă puneți într-o oală cu Platon sau alte persoane care au probleme cu justiția”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Comments (0)
Add Comment