Ce are ștampila președinției cu ședința de partid a PAS-ului? Ex-deputat: Nimic nou sub soare: așa a fost la sovietici(…) așa a rămas și în „vremurile bune”

Ce are ștampila președinției cu ședința de partid a PAS-ului? Cu această întrebare și-a început postarea fostul deputat al blocului ACUM, Iurie Reniță, care se arată convins că tactică care era folosită de sovietici, este folosită și acum de reprezentanții partidului aflat la guvernare.

„Nimic nou sub soare: așa a fost la sovietici, așa a fost la post-sovietici, așa a fost la Lucinschi, așa a fost la Voronin, așa a fost la Dodon, așa a rămas și în „vremurile bune, evident cu „valori proeuropene”, doar că suplimentar cu simbolul celor trei degete îngălbenite și, bineînțeles, pe întuneric.”, a scris Iurie Reniță.

În context, acesta se întreabă ce ar avea în comun ștampila președinției cu ședința de partid a fracțiunii parlamentare a PAS-ului.

„Ce are în această afacere “curat murdară” ștampila președinției cu … ședința de partid a fracțiunii parlamentare a PAS-ului: separarea puterilor în stat, consolidarea colaborării interinstituționale și partinice sau de unde ne-am pornit tot acolo am ajuns?”, a mai relatat Reniță.

Reamintim că mai mulți membri PAS au fost filmați ieri cum veneau la ședința convocată la Președinție.

Ulterior, Jason Jay Smart, un fost consilier la alegerile prezidențiale din SUA în anul 2015, a anunțat că Dorin Recean ar putea fi numit în curând Prim-ministru al Republicii Moldova.

VEZI ȘI – PAS oferă detalii despre ședința nocturnă de la Președinție: „Au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp”

Iurie RenițăPASPreședinția
Comments (0)
Add Comment