Cine este noul consilier al Maiei Sandu

Hans Martin Sieg a devenit consilier pe planificare strategică și afaceri UE într-o misiune de consilieri la nivel înalt care o consiliază pe președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.
El va consilia șeful statului cu privire la coordonarea strategică și punerea în aplicare a reformelor prioritare, în special în ceea ce privește politicile și angajamentele de bună guvernare în contextul Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, facilitând stabilirea de parteneriate internaționale. Sieg va oferi consiliere cu privire la afacerile europene și relațiile cu UE și statele sale membre.

Potrivit informațiilor, Sieg a început deja să lucreze în administrația prezidențială.

Anterior, Hans Martin Sieg a deținut funcții de conducere și a condus echipe în proiecte de dezvoltare și think tank-uri și a fost și consultant al guvernelor Germaniei, Elveției și Republicii Moldova. Hans Martin a lucrat în organizații precum GIZ, PNUD, OSCE. Cea mai recentă funcție a fost cea de Director al Reprezentanței Fundației Konrad Adenauer în România și Republica Moldova. Sieg este doctor în științe politice și istorie.

Comments (0)
Add Comment