Contrabandă cu țigări din Republica Moldova și Bulgaria. Șapte bărbați au fost reținuți

Șapte bărbați au fost reținuți pentru contrabandă cu țigări, suspectați că aduceau marfă ilegală din Republica Moldova și Bulgaria încă de la începutul anului trecut.

Potrivit DIICOT, rețeaua distribuia produsele atât în România, cât și în Europa de Vest. În urma a 22 de percheziții, au fost confiscate peste 23.000 de pachete de țigări contrafăcute sau produse în Republica Moldova.

Țigările erau depozitate în locuințele membrilor rețelei, apoi comercializate. În urma celor 22 de percheziții efectuate săptămâna trecută, oamenii legii din România au ridicat peste 23.000 de pachete de țigări, atât contrafăcute ori produse în Republica Moldova.

Inculpații, cetățeni din România, Republica Moldova și Iordani, au constituit pe raza județului Iași un grup infracțional organizat, având drept scop introducerea ilegală în România a unor cantități de țigarete provenite din Republica Moldova ori contrafăcute în Bulgaria.

Potrivit acelorași surse, șapte persoane, dintre care patru sunt cetățeni străini, au fost reținute în baza unor mandate emise de procurorii Serviciului Teritorial Iași al DIICOT într-un dosar de contrabandă cu țigări.

ContrabandărețineriȚigări
Comments (0)
Add Comment