Coronavirusul, dur și cu acțiunile sportive

Coronavirusul continuă să țină Moldovei în carantină. Ministerul Educației a mai luat o decizie care va ține departe cetățenii de sport.

Astfel, în scopul prevenirii răspândirii epidemiei virusului COVID-19 și în legătură cu interzicerea organizării și desfășurării manifestărilor sportive, antrenamentelor, întrunirilor în masă în instituțiile publice și private cu profil sportiv din țară, autoritățile au decis să interzică până și mersul la sălile, până la data de 23 martie.

De asemenea, a fost suspendată și organizarea competițiilor, cantonamentelor, manifestărilor sportive cu participarea unui număr mai mare de 50 persoane până la data de 1 aprilie.

În acest sens, amintim că meciurile amicale Moldova – Andorra și Moldova – Rusia se vor juca fără spectatori, iar debuturile Divizie Naționale și Divizie A, care erau programate pentru acest weekend, au fost transferate pentru data de 4 aprilie.

„Reiterăm că importanța respectării măsurilor de protecție și prevenire a răspândirii infecție cu virusul COVID – 19 emise de Ministerul Sănătății”, se mai arată în comunicatul emis de Ministerul Educației.

Comments (0)
Add Comment