„De azi vom renaște”. Încă un primar și un președinte de raion pleacă din PSRM

Primarul comunei Buda Tatiana Timofti și președintele raionului Călărași din partea PSRM Ștefan Bolea se alătură Partidului „Renaștere”. Anunțul a fost făcut de deputatul Vasile Bolea, care recent și el a părăsit Partidul Socialiștilor (PSRM) și a aderat la formațiunea „Renaștere”, scrie NewsMaker.

„Împreună cu președintele raionului Călărași dl. Ștefan Bolea și dna. Tatiana Timofti primar în comuna Buda. De azi vom renaște. Moldova împreună”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Președintele raionului Călărași, Ștefan Bolea, primarul orașului Călărași Ion Olari și Veaceslav Stratan, șef de direcție din cadrul Consiliului raional Călărași, au fost reținuți pe 31 ianuarie, curent, fiind vizați în mai multe dosare, pornite pe fapte de corupție. Cei trei sunt suspectați de fraudarea achizițiilor publice, dar și de alte abuzuri, comise în perioada anului 2022. Pe 2 februarie, Procuratura Anticorupție anunța că Ștefan Bolea și Veaceslav Stratan au primit 30 de zile de arest preventiv, iar Ion Olari – 20 de zile. La 5 luni distanță, însă, cei 3 suspecți au fost eliberați sub control judiciar.

Comments (0)
Add Comment