Declarație: „Câțiva entuziasmați fac praf în ochi, iar altul pretinde că învie Moldova, ridicând-o din sicriu, „în pace”

Se pare că nu toată lumea este mulțumită de felul în care se descurcă politicul în momentul de față și, în general, cu situația din țară. „Câțiva entuziasmați fac praf în ochi, iar altul pretinde că învie Moldova, ridicând-o din sicriu, „în pace”, scrie, într-o postare pe Facebook, președintele Asociației Ștefan cel Mare și Sfânt, care, evident, se referă la campania electorală și la promisiunile făcute de politicieni pentru moldoveni.

„Unii nu au cu cine completa lista de partid și nu participă în alegeri, În aceeași măsură, și el, și ea sunt huiduiți organizat de alegători în teritoriu, iar câțiva împart UNIREA. Alții încă caută Miliardul, unii încă îl cheltuie. O parte se îmbată cu apă rece, susținând că încă mai are sute de primari și zeci de consilieri raionali. Mulți își doresc aeroportul, altul încă îl mulge. Câțiva entuziasmați fac praf, cheltuind banii unor oameni de afaceri, supărați pe politicieni. Altul pretinde că învie Moldova, ridicând-o din sicriu, în pace. O parte ne înverzește, iar altul încă ne pudrează mințile la ai săi 80 de ani”, scrie președintele Asociației Ștefan cel Mare și Sfânt, într-o radiografie a partidelor care au anunțat deja că s-au lansat sau participă la alegerile parlamentare anticipate.

Amintim, până acum, zece partide au fost înregistrate la CEC, după ce, la sfârșitul lunii martie, Maia Sandu a semnat decretul de dizolvare a Parlamentului, proclamând alegeri parlamentare anticipate pe data de 11 iulie.

Comments (0)
Add Comment