Depozit de muniții din Rusia, lovit de drone ucrainene

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a mulțumit forțelor armate ucrainene pentru o lovitură precisă asupra teritoriului rus. Zelenski nu a menționat în mod direct niciun eveniment specific, dar cuvintele sale au venit după ce serviciile speciale ucrainene au afirmat că un depozit de muniții din orașul rus Toropets, regiunea Tver, a fost lovit.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: „În primul rând, vreau să le mulțumesc soldaților noștri care asigură poligonul nostru ucrainean. Există un rezultat foarte important pentru noaptea trecută pe teritoriul Rusiei, astfel de lucruri sunt cele care slăbesc inamicul”.

Liderul ucrainean a mai spus că Kievul a finalizat un plan pentru a câștiga războiul cu Rusia. „Principalul lucru acum este hotărârea de a-l pune în aplicare”, a notat Zelenski.

Drone ucrainene au lovit peste noapte un mare depozit militar dintr-un oraș din interiorul Rusiei, provocând un incendiu uriaș și forțând unii locuitori să evacueze, au declarat un oficial ucrainean și agențiile de presă ruse.

Cel puțin 13 persoane au fost rănite, a adăugat Ministerul Sănătății din Rusia. Atacurile ucrainene reușite în interiorul Rusiei au devenit mai frecvente pe măsură ce Kievul și-a dezvoltat tehnologia dronelor.

Depozit munițiiDroneMunițiiRusiaUcraina
Comments (0)
Add Comment