Dezastru în Germania: Un hotel s-a prăbușit. O persoană a murit, iar alte opt au fost blocate sub dărâmături

O persoană a murit, iar alte opt au fost blocate sub dărâmături, unele cu răni grave, după ce un hotel s-a prăbușit parțial în timpul nopții în apropierea malului râului Moselle din Germania. Cadavrul a fost localizat, dar nu a putut fi încă recuperat, a precizat poliția într-o declarație, adăugând că au reușit să stabilească contactul cu o parte dintre cei încă blocați, transmite Reuters

„Din cauza naturii pagubelor, aceasta este o operațiune extrem de solicitantă”, se arată în declarație, adăugându-se că în clădirea din orașul Kroev nu se poate intra decât cu maximă precauție de către echipele de intervenție.

Potrivit anchetatorilor,14 persoane se aflau în clădire atunci când etajul superior s-a prăbușit marți, în jurul orei 23:00, dintre care cinci au reușit să scape fără să fie rănite. Poliția a declarat că 31 de vecini au fost, de asemenea, evacuați din casele lor din clădirea avariată pentru propria lor siguranță.

Amintim că, regiunea Moselle atrage turiștii pentru orașele sale pitorești și podgoriile de pe malurile abrupte ale râurilor.

GermaniaHotelmorțirăniți
Comments (0)
Add Comment