Diferențele de programă pentru examenele de bacalaureat prin externat, susținute în trei licee din capitală

Comisia Națională de Examene a aprobat listele nominale ale Comisiilor Raionale/Municipale de Examene, a Centrelor de susținere a diferențelor de programă și a dosarelor candidaților care s-au înscris în regim de externat, informează Ministerul Educației.

Potrivit sursei citate, centrele pentru susținerea examenului de bacalaureat în sesiunea de examene 2023 vor fi instituite în următoarele instituții de învățământ din Chișinău: Liceul Teoretic „Spiru Haret” – pentru profilurile umanistic, arte, limba de instruire româna, Liceul Teoretic „Traian” – pentru profilurile real, sport, limba de instruire română și Liceul Teoretic „Alexandr Pușkin” – pentru profilurile real, umanistic, arte, limba de instruire rusă.

Comisiile Raionale/Municipale de Examene sunt responsabile de organizarea examenelor naționale de absolvire în raion/municipiu pentru treapta gimnazială, liceală şi primară.

Examenul naţional de bacalaureat, sesiunea 2023, se va desfăşura în perioada 2 – 20 iunie, conform Programului aprobat de Ministerul Educației.

Ministerul Educației
Comments (0)
Add Comment