Dinamo respiră aer de play-off

Dinamo este, din nou, pe loc de play-off după ce a trecut cu 4-3 de Chiajna, într-un meci în care toate golurile s-au marcat în repriza secundă.
Deși au controlat prima parte a întâlnirii, „Câinii” nu au reușit să modifice rezultatul de pe tabelă. Au făcut-o imediat după reluare, prin Nemec. Diferența a fost majorată de Salomao, dar Bumba a înscris contra fostei sale echipe și Chiajna a reintrat în joc. Revenit la Dinamo în această iarnă, Torje și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor. Nu a fost suficient pentru oaspeți, deoarece Bud a redus, din nou, diferența. Daniel Popa a marcat pentru 4-2, însă nu a fost ultimul gol al meciului. S-a terminat 4-3 pentru echipa lui Vasile Miriuţă, după reuşita unui alt fost dinamovist, Andrei Marc.
În urma acestui succes, gruparea bucureșteană a reintrat în lista primelor șase echipe din Liga 1, chiar dacă o victorie și-a adjudecat, luni, și Poli Iași, scor 1-0 contra lui FC Botoșani. În derby-ul începutului de săptămână al fotbalului românesc, golul de trei puncte a fost înscris de Cristea, în minutul 53. Menționăm că la gruparea din Iași și-a făcut debutul și portarul moldovean, Denis Rusu, care l-a înlocuit, la pauză, pe conaționalul său, Alexei Coșelev.
În lupta pentru un loc de play-off, etapa viitoare, Dinamo va juca contra lui FCSB, iar Poli Iași se va duela cu Poli Timișoara.

Comments (0)
Add Comment