Dodon, de ziua de naștere a lui Vladimir Putin: „Este un exemplu. În țara noastră există o cerere pentru un astfel de lider”

Fostul președinte al Moldovei, Igor Dodon, aflat într-o deplasare la Moscova, a venit cu un mesaj de felicitare pentru președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, cu ocazia zilei sale de naștere. Liderul de la Kremlin, aflat la putere de mai bine de 20 de ani, împlinește astăzi 69 de ani. Dodon, într-o postare pe Facebook, a afirmat că Vladimir Putin „este un exemplu despre cum să duci o politică internă corectă și independentă”.

„Vladimir Putin este un exemplu de lider responsabil al unei mari puteri, care se străduiește să-și facă țara puternică și cu adevărat independentă, respectând alte state și popoare și cerând aceeași atitudine față de țara sa. Președintele rus Vladimir Putin este un exemplu al modului în care un stat poate urmări în mod eficient o politică externă independentă, cum poate și ar trebui să apere interesele țării sale și ale poporului său chiar și în fața unei presiuni externe neîncetate. Și nu întâmplător, în Moldova, Vladimir Putin, conform tuturor sondajelor de opinie publică, continuă să ocupe prima linie în clasamentul liderilor politici mondiali. Aceasta înseamnă că în țara noastră există o cerere pentru un astfel de lider al statului și pentru o astfel de politică externă și internă”.

Comments (0)
Add Comment