Dodon: „Maia Sandu și PAS fac jocuri urâte și penibile”

Liderul PSRM, Igor Dodon, a lansat o serie de noi critici la adresa preşedintelui Maia Sandu. Fostul şef de stat susţine că Maia Sandu nu şi-a îndeplinit încă niciuna din promisiunile sale electorale, iar acum este preocupată doar de „jocuri politici urâte şi penibile”.

„La întâlnirile mele în teritoriu, oamenii întreabă ce se întâmplă în ţară şi cum să înţeleagă haosul politic în care ne afundăm cu toţii. Într-adevăr, în aceste zile toată lumea din Moldova este derutată de acţiunile şi deciziile controversate ale preşedintelui Maia Sandu. Toamna trecută, mulţi cetăţeni aveau aşteptări foarte mari, fiindcă şi promisiunile doamnei Maia Sandu au fost pe potrivă”, a scris Igor Dodon pe Telegram. Potrivit lui, acum toată lumea vede că nu se face nimic extraordinar în combaterea pandemiei, este o neclaritate absolută legat de procurarea vaccinurilor anti-COVID, nu există soluţii noi pentru mediul de afaceri, pentru agricultori, pentru domeniile medicinei şi educaţiei, scriu cei de la adevarul.md.

„Unele ţări au început să includă Moldova în zona roşie pandemică, cresc preţurile la combustibil şi la unele produse, bugetarii şi pensionarii manifestă emoţii în privinţa capacităţii conducerii ţării de a onora plăţile lunare, administraţiile raionale au o mie de întrebări faţă de perspectivele acestui an, iar Preşedinţia se ocupă de călătorii peste hotare şi de propagandă electorală, cu gândul doar la alegerile anticipate”, a afirmat Dodon.

Comments (0)
Add Comment