Douăzeci și șapte de salvatori și pompieri au depus jurământul solemn

Douăzeci și șapte de salvatori și pompieri, alături de mai mulți ofițeri și subofițeri debutanți din cadrul subdiviziunilor MAI, au depus astăzi jurământul solemn. La ceremonie a participat conducerea Ministerului Afacerilor Interne reprezentată de ministrul Ana Revenco, dar și reprezentanți ai subdiviziunilor MAI.

În mesajul său, ministrul a felicitat ofițerii și subofițerii cu pasul important realizat, i-a încurajat în alegerea făcută și le-a urat bun venit în marea familie a afacerilor interne. Totodată, oficialul a salutat curajul noilor membri ai MAI, exprimându-și speranța că noua generație de debutanți va face față cu succes crizelor și situațiilor de urgență.

În cadrul ceremoniei cei 27 de salvatori și pompieri cu un sentiment de demnitate au jurat credință și devotament țării. Acest eveniment marchează începutul drumului în cariera lor profesională. Tinerii salvatori urmează să treacă cursul de formare profesională inițială, ce are drept scop obținerea cunoștințelor teoretice și abilităților practice în domeniul de activitate, pentru îndeplinirea atribuțiilor și misiunilor de serviciu.

IGSU
Comments (0)
Add Comment