Durleșteanu: „Un mesaj pentru „haiducii” Filip și Candu, care tot în pușcărie vor ajunge”

Mariana Durleșteanu, ex-candidat la funcția de prim-ministru, a revenit c-un nou mesaj pentru politicienii moldovenii, după anunțul retragerii sale. Într-o postare pe Facebook, Durleșteanu le sugerează lui Andrian Candu, Pavel Filip și Ilan Șor să mai arunce o privire către raportul Kroll, acolo unde ar fi vizați, spunând că, într-un final, tot în pușcărie vor ajunge.

Durleașteanu afirmă că chiar a vrut să facă o schimbare în interiorul guvernului, acceptând invitația PSRM de a forma un guvern pentru că formațiunea are 37 de mandate, nu 15, cum, spune ea, au „pokemonii”.

„Poziția mea a fost clară din start privind Guvernul tehnocrat fără oameni din fracțiuni. Chiar dacă acel Filip zice că nu este așa ceva, ba da- a fost Guvernul Cioloș”, a conchis Durleșteanu.

Mariana Durleșteanu și-a anunțat retragerea de la postul de candidat în funcția de premier în timpul consultărilor dintre PSRM și Maia Sandu, care au avut loc marți și în urma cărora Maia Sandu l-a desemnat pe Igor Grosu candidat la funcția de premier.

Comments (0)
Add Comment