Echipa de minifotbal a Asociației Presei Sportive din Moldova merge spre un nou trofeu internațional în acest sezon

Echipa de minifotbal a Asociației Presei Sportive din Moldova, din lotul căreia face parte și colegul nostru, Ion Anușca, atacă un nou trofeu internațional în acest sezon.

Mai exact, în perioada 28 – 31 octombrie, naționala noastră de cronicari sportivi se va afla în Georgia, acolo unde va participa la Media Cup Tbilisi, turneu organizat de către Asociația Jurnaliștilor locali.

„Vom merge la Tbilisi să demonstrăm un fotbal de calitate și să promovăm imaginea ţării noastre. În acest context, vreau să-mi exprim tot respectul și recunoștința pentru cei care susțin activitatea APSM, inclusiv a echipei de fotbal creată de asociație, care are în palmares nenumărate trofee internaționale, obținute pe parcursul ultimilor 20 de ani”, a declarat Eduard Ciobanu, președintele Asociației Presei Sportive din Moldova.

Este de menționat că, în cadrul întrecerilor care se vor desfășura în capitala Georgiei, vor concura echipele naționale ce vor reprezenta opt țări.

Doar în acest an, echipa de minifotbal a APSM și-a trecut în cont mai multe rezutlate remarcabile, printre care și medaliile de aur la competițiile interanționale, Turneul printre jurnaliști „Sharm El-Sheikh” din Egipt și MEDIA CUP Druskininkai 2021 din Lituania.

Comments (0)
Add Comment