Familiile celor doi copii electrocutați într-un parc din Capitală au primit suport material

Familiile celor doi copii electrocutați, săptămâna trecută, într-un parc din Capitală au primit suport material. Declarația a fost făcută de primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei. În același timp, oficialul nu a specificat ce sume de bani au fost oferite familiilor.

ION CEBAN, primarul general al Capitalei: „Transmitem condoleanțe, încă o dată, familiei și pentru noi toți, cu adevărat, a fost o tragedie. Primăria Chișinău a venit cu tot suportul pentru ambele familii și am fost alături imediat cum am aflat, inclusiv cu ajutorul necesar material. În present, organele de drept desfășoară ancheta pentru a stabili cauzele și circumstanțele incidentului. Foarte mulți ne-au întrebat ce s-a întâmplat și în aceste circumstanțe rugăm foarte mult să așteptăm ca ancheta și oamenii legii să-și facă munca și să comunice toate detaliile respective.”

Ion Ceban a mai precizat că, în prezent, au loc verificări ale sistemelor de telecomunicații pe toate adresele din Capitală.

ION CEBAN, primarul general al Capitalei: „Între timp și imediat am dispus ca toate străzile, parcurile, ogrăzile să fie o dată în plus inventariate și verificate. Din păcate ca și în cazul multor rețele de apeduct și canalizare, iluminat, oamenii au tendința să se conecteze de sinestătător. Cei, care sunt conectați ilegal la anumite rețele, vă rugăm foarte mult, să fie amendați și deconectați sau debranșați.

Amintim, că săptămâna trecută, doi copii au fost electrocutați în timp ce se jucau într-un parc din sectorul Botanica. Din nefericire, o fetiță a decedat în urma incidentului, iar starea celui de-al doilea, un băiat de șase ani, este critică.

 

copii electrocutațiPrimăria Municipiului Chișinăusprijin
Comments (0)
Add Comment