Femeie de afaceri din Bălți, reținută pentru pregătirea omorului la comandă a amantei fostului soț

O femeie de afaceri din orașul Bălți a fost reținută de polițiști și plasată în arest la solicitarea procurorilor din cadrul oficiului Nord al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, pentru infracțiunea de pregătire a omorului la comandă a amantei fostului soț.

Femeia de 57 de ani a întreprins acțiuni concrete întru obținerea din baze de date accesate ilegal privind adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei.

Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în municipiul Chișinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu cinci mii euro.

Bărbatul a colaborat din start cu ofițerii de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații,  care în rezultatul măsurilor speciale de investigații, au documentat faptele infracționale. În scopul acumulării probelor,  omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promiși.

Acum, femeia riscă până la 20 de ani de închisoare.

Comments (0)
Add Comment