FOTO/VIDEO// Imagini care vă pot afecta emoțional. Un nou atac asupra unei școli din Rusia. Cel puțin opt persoane au fost împușcate

Cel puțin opt oameni au fost omorâți într-un atac armat produs în această dimineață, de la Universitatea de Stat din Perm, în Rusia. Potrivit presei de la Moscova, atacatorul, un tânăr în vârstă de 18 ani, a fost identificat, reținut și transportat la spital, unde a murit.

Atacatorul de la universitate ar fi fost reținut, a declarat comitetul de investigație. În cele din urmă, individul a fost împușcat de către oamenii legii. În mesajul său, atacatorul a cerut ca acțiunile sale să nu fie considerate un atac terorist, precizând că nu este membru al vreunei organizațiilor extremiste.

Acesta a mai spus că a adunant bani din clasa a X-a pentru a cumpăra o armă de astalt și recent a primit licența.

În timpul atacului, mai mulți studenți au sărit pe ferestre. Restul s-au baricadat în sălile de curs. Toate orele au fost anulate la universitate.

În mai, 9 persoane au murit în sala de sport a orașului Kazani, dintre care șapte erau copii, iar 21 de persoane au fost rănite, dintre care 18 copii, în urma unui atac similar comis de un tânăr de 20 de ani care absolvise recent acea instituție și care, în cele din urmă, a murit.

IMG_7060

https://n4.md/wp-content/uploads/2021/09/Пермь.mp4

Comments (0)
Add Comment