Fracțiunea Partidului „ȘOR” va boicota din nou ședința Parlamentului. Care e motivul

Fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” va boicota și ședința de astăzi a legislativului. Anunțul a fost făcut de președintele fracțiunii, deputatul Ilan Șor. Potrivit lui, deputații formațiunii sale vor prezenta, începând cu ora 15:00, în fața Parlamentului, un raport al proiectelor de lege pe care le-au elaborat, care au fost propuse spre aprobare, dar care au fost respinse de către majoritatea parlamentară a PAS.

Potrivit lui Ilan Șor, motivul pentru care deputații Partidului „ȘOR” boicotează ședința Parlamentului este că această instituție, dar și Republica Moldova, în general, sunt capturate de către un grup de nebuni, al căror scop nu este decât să distrugă țara și pe cetățenii ei.

„În mod normal, ședințele Parlamentului trebuie să se desfășoare cu scopul de a rezolva problemele cetățenilor. Cele din prezent s-au transformat, însă, în ședințe de a acordare a ajutorului pentru PAS și a liderilor acestei formațiuni. Altceva nimic nu-i interesează. Totuși, începând, cu ora 15:00, când începe ședința Parlamentului, deputații Partidului „ȘOR” vor fi în fața legislativului, pentru a prezenta un raport al proiectelor de lege pe care le-am elaborat, care au fost propuse spre aprobare, dar care au fost respinse de către regimul PAS”, a declarat Ilan Șor, într-o înregistrare video.

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului „ȘOR” a reiterat că Moldova are nevoie cât mai curând de o guvernare care se gândește la binele cetățenilor.

„Începând cu ora 15:00, veți auzi care este ordinea de zi a deputaților Partidului „ȘOR”, care luptă cu adevărat pentru rezolvarea problemelor oamenilor. Vă asigur că toate proiectele pe care le-am elaborat vor fi puse în aplicare, imediat ce actuala guvernare își va da demisia și vor fi organizate alegeri parlamentare anticipate. În Parlament trebuie să vină oameni care să reprezinte interesele poporului, să-i iubească pe cetățeni și să înțeleagă că această instituție este ca o companie care oferă servicii și îi deservește pe oameni, nu îi stoarce de bani. Abia atunci, cetățenii țării noastre vor trăi bine. De aceea, suntem obligați să-i forțăm să plece cât mai repede”, a conchis Ilan Șor.

Ilan ȘorPartidul ȘORȘedința Parlamentului
Comments (0)
Add Comment