Galatasaray, victorie clară în sferturile Cupei

Galatasaray încă mai poate juca fotbal adevărat. A doua echipă din campionatul Turciei a obținut biletul pentru semifinalele Cupei, după un retur superb, scor 4-1, reușit în fața lui Konyaspor.
După remiza din tur, 2-2, formația din Istanbul a început cu stângul și a doua partidă din cadrul dublei manșe. Iar Fofana a deschis scorul, în minutul 14. Totuși, elevii lui Fatih Terim au egalat, până la pauză, prin Aziz.
Gazdele au revenit de la cabine mult mai motivate, respectiv Gomis, cu o dublă, și Rodrigues au stabilit rezultatul final. În continuare, în semifinale, Galatasaray va juca contra lui Akhisar, iar Beșiktaș se va duela cu Fenerbache.
Și tot, joi seara, doar că în Cupa Greciei, PAOK Salonic s-a calificat în penultimul act al competiției, după ce a câştigat cu 3-1, şi cel de-al doilea meci cu Atromitos. Pentru formația pregătită de românul Răzvan Lucescu au punctat, Shkakov, Canas și Koulouris, în timp ce reușita de onoare a gazdelor a fost semnată de Vasilakakis.
PAOK a ajuns, astfel, la 13 victorii consecutive obţinute în toate competiţiile şi, totodată, la 15 meciuri la rând fără înfrângere. În semifinalele Cupei Greciei s-au mai calificat Panionios, AEK Atena şi AEL Larissa. Anul trecut, competiţia a fost câştigată de PAOK.

Comments (0)
Add Comment