Grădina Zoologică din Chișinău revine la programul de lucru pentru perioada de iarnă

Grădina Zoologică din Chișinău revine la programul de lucru pentru perioada de iarnă. Așadar, timpul de vizitare va fi redus treptat. De asemenea, ziua de luni va fi declarată sanitară. Anunțul a fost făcut de administratorul întreprinderii, Roman Crețu. Măsura a intrat în vigoare începând cu săptămâna curentă.

ROMAN CREȚU, administratorul Grădinii Zoologice din Chișinău: „Începând cu această săptămână, Grădina Zoologică revine la programul de vizitare normal. Adică, luni va fi zi sanitară. Grădina Zoologică va fi închisă. Totodată, ținem să vă informăm că odată cu scurtarea zilei lumină, noi o să reducem timpul de vizitare a Grădinii Zoologice. Dacă ziua lumină se va scurta mai rapid decât noi ne așteptăm, programul de vizitare a Grădinii Zoologice va fi scăzut treptat, însă nu uitați, începând cu data de 1 noiembrie programul de vizitare a Grădinii Zoologice va fi până la ora 17:00.”

Amintim că, în perioada de vară, Grădina Zoologică era deschisă vizitatorilor fără pauză. Mai exact – șapte zile pe săptămână. În prezent, acolo sunt peste 1.180 de animale și păsări, adică în jur de 136 de specii.

 

animaleGrădina Zoologicăprogram de lucru
Comments (0)
Add Comment