Hezbollah a lansat rachete în direcția Israelului, rănind mai multe persoane

Rachetele lansate de Hezbollah au continuat să plouă în nordul Israelului în noaptea de duminică spre luni dimineața, în timp ce Israelul a marcat prima aniversare a atacului Hamas din 7 octombrie.

Imaginile de noapte au arătat un baraj de rachete și interceptări pe cer deasupra orașului Maalot din nordul Israelului, iar imaginile de zi au arătat impactul unei rachete lovite în Kfar Vradim, incendiind mașini parcate într-o zonă rezidențială.

O altă rafală de rachete Hezbollah a trecut duminică târziu de sistemele israeliene de apărare aeriană și a aterizat în Haifa, al treilea oraș ca mărime din Israel, provocând victime și avarii la clădiri, a declarat poliția.

Hezbollah a lansat rachete asupra orașelor și satelor din nordul Israelului după atacul din 7 octombrie, afirmând că a făcut acest lucru în semn de solidaritate cu Hamas.

În ultimele săptămâni, Israelul și-a intensificat ofensiva împotriva figurilor și țintelor Hezbollah din Liban, pentru ca zeci de mii de cetățeni evacuați să se întoarcă la casele lor din nordul Israelului.

HezbollahIsraelrachete
Comments (0)
Add Comment