Igor Dodon: „Bravo unora, rușine altora”

Președintele țării Igor Dodon a salutat faptul că în Parlament a fost în sfârșit asigurat cvorumul necesar pentru ca Guvernul să mai facă un pas pentru a majora salariile medicilor, pentru a acorda ajutorul financiar pensionarilor, agricultorilor și altor categorii.

Astfel, printr-o postare pe Facebook, șeful statului a criticat recentele acțiuni ale opoziției privind boicotarea ședințelor Parlamentului, dând asigurări că banii vor ajunge la oameni oricât de tare s-ar împotrivi Maia Sandu, Vladimir Plahotniuc, Ilan Sor, Andrian Candu sau Andrei Năstase și în ciuda haosului creat de ei, zice președintele, menționând, totodată, că soluții există mereu.

„Pentru modul în care au încercat să blocheze inclusiv astăzi ca banii să ajungă la cetățeni, să le fie rușine! În rest sunt sigur că oamenii o să-i judece la vot”, a mai spus Igor Dodon.

Menționăm că în această dimineață, șeful statului, printr-o ieșire la presă, le-a reamintit deputaților că sunt obligați să lucreze în folosul comunității.

„Noi cu dumneavoastră am votat acești oameni să își facă datoria Parlament, cine la guvernare, cine în opoziție, dar să vină la ședințele Parlamentului. Stimați deputați din opoziție, eu am decis ca înainte de ședința de astăzi să vin cu un ultim apel către dumneavoastră, dați dovadă de responsabilitate.”

Dar chiar și așa, aleșii poporului din opoziție au părăsit sala de ședințe în timp de prim-ministrul Ion Chicu a prezentat angajamentele asumate de Guvern, revenind ulterior și acuzând conducerea țării că sfidează rolul Forului Legislativ Suprem.

Comments (0)
Add Comment