Igor Dodon, discurs de acceptare a înfrângerii: „De opoziție nu ne temem. Noi vom sta la paza suveranității și integrității”

Igor Dodon a avut un discurs oarecum de acceptare a înfrângerii: „Trecem în opoziție și vom reacționa foarte prompt. Asta e democrația. E important repede să ne apucăm de lucru!”

Aceasta e democrația, când se schimbă cei care conduc țara. De aceea, noi percepem acest rezultat ca o normă firească a democrației. Oamenii și-au dorit schimbarea și au obținut-o.

Au toată puterea în stat, și Președinția, și Guvernul, și Curtea Constituțională. E un stat captiv, doar că din alt punct de vedere. Noi vom fi în opoziție, bine pregătită, profesionistă, responsabilă. Colegii mei pregătesc deja proiecte legislative în acest sens, proiecte de lege care se referă atât la partidul Maiei Sandu, cât și ale noastre, pe care le-am pregătit noi. De opoziție nu ne temem. Noi vom sta la paza suveranității și integrității.

Este necesar să ne apucăm repede de lucru. Noi vă îndemnăm foarte rapid să trecem toate procedurile juridice, urgent să fie numit guvernul și să ne apucăm de lucru”.

 

Comments (0)
Add Comment