Igor Grosu reconfirmă că PAS va avea propriul candidat la alegerile locale din Chișinău. Când va fi anunțat numele acestuia

Igor Grosu a reconfirmat, de această dată în cadrul unei emisiuni de la Vocea Basarabiei, că Partidul Acțiune și Solidaritate va avea propriul candidat la alegerile locale din municipiul Chișinău. Numele acestuia va fi anunțat foarte curând, a mai spus președintele Parlamentului.

„Cine va fi candidatul PAS pentru alegerile din Chișinău? -Foarte curând anunțăm. Dar de ce atât de greu? -Noi trebuie să consultăm prin organizațiile locale. Este un proces lung. -Toată lumea însă zice că acest candidat va fi Lilian Carp?! Să ajungem sănătoși în acel moment și o să vedem. -Dar nici confirmați, nici infirmați? -Da. Nici una, nici alta”, a spus Igor Grosu.

Totodată, în contextul scrutinului local din toamnă, Igor Grosu a ținut să dea asigurări că acesta nu va fi amânat, așa cum s-a vehiculat în mai multe rânduri, în special în rândul partidelor de opoziție.

Următoarele alegeri locale din Moldova ar urma să aibă loc pe 29 octombrie sau pe cinci noiembrie 2023. Anterior, s-a vehiculat că Partidul Acțiune și Solidaritate ar urma să fie reprezentat în lupta pentru Primăria Chișinău de fostul premier, Natalia Gavrilița sau de actualul ministru al Agriculturii, Vladimir Bolea.

AlegeriIgor GrosuPASPrimăria Chișinău
Comments (0)
Add Comment