Încă doi candidați s-au lansat oficial în campania electorală pentru alegerile prezidențiale. Este vorba despre Andrei Năstase și Natalia Morari

Încă doi candidați s-au lansat oficial în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Este vorba despre Andrei Năstase și Natalia Morari.

Evenimentul de lansare a lui Andrei Năstase a fost organizat în fața Președinției. În cadrul discursului, acesta a declarat că funcția de președinte îi va oferi puterea de a mobiliza instituțiile statului să acționeze în interesul justiției.

ANDREI NĂSTASE, candidat independent la alegerile prezidențiale: „Scopul meu în această campanie electorală este să vă spun adevărul și să vă asigur, în continuare, de munca și lupta mea pentru dreptate și viață mai bună pentru toți. Nu să fac promisiuni și angajamente false. Voi cunoașteți angajamentele mele de mulți ani, iar cel mai important a fost acela de a elibera țara de hoți.”

La rândul său, candidatul independent la alegerile prezidențiale, Natalia Morari, s-a lansat în campania electorală pe drumul Leova-Bumbăta. În cadrul evenimentului, Natalia Morari a precizat că are un plan de acțiune clar, în fiecare domeniu al vieții sociale.

NATALIA MORARI, candidat independent la alegerile prezidențiale: Am venit cu un program al schimbărilor, un program care va schimba țara noastră din temelii, radical. Aceste măsuri precise vor aduce un efect grandios țării noastre. Programul meu se numește „Moldova nouă”. Chiar dacă îl vom implementa 20-30%, vom trăi la nivelul unei țări europene medii.”

Alegerile prezidențiale în Republica Moldova din 2024 vor avea loc la data de 20 octombrie 2024, ținând cont că mandatul Președintelui Republicii Moldova este de patru  ani și că ultimele alegeri s-au desfășurat în 2020.

AlegeriAndrei NăstaseNatalia Morariprezidențiale
Comments (0)
Add Comment