Încă doi indivizi reținuți în dosarul exploatării sexuale a adolescentelor

Alți doi complici în cazul exploatării sexuale a mai multor adolescente, inclusiv a unei fete de la vârsta de 12 ani, au fost reținuți, anunță oamenii legii. După cum s-a raportat anterior, victimele erau impuse să consume substanțe narcotice și să întrețină relații sexuale. 

Suspecții au vârstele de 24 și 31 de ani, iar în timpul perchezițiilor, ofițerii de investigație au depistat la ei substanțe narcotice.

Amintim că, recent, un individ de 42 de ani din Chișinău, a fost reținut pentru exploatarea sexuală a unei copile de la vârsta de 12 ani, precum și a altor adolescente. Potrivit unui comunicat, acesta ar fi început să exploateze sexual minore încă din 2019. Individul conducea pe timp de noapte pe străzile capitalei, oprea lângă minore și le propunea să vină la el acasă, unde le punea la dispoziție droguri, iar dacă nu acceptau, le viola.

Oamenii legii investighează abuzurile comise de acesta în privința a trei adolescente. În unul din cazuri, o adolescentă l-a înregistrat și a transmis fișierul poliției.

Individul a fost anterior judecat pe diverse infracțiuni între anii 1999 – 2002, precum furt și jaf și a fost cercetat penal și pentru infracțiuni similare celei comise acum.

În prezent, acțiunile pe caz sunt în desfășurare și au ca scop stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea întregului cerc de persoane implicate.

AdolescenteExploatare sexualăMinore
Comments (0)
Add Comment