Ion Ceban: Agenții economici din PMAN achită doar taxa oficială

Agenții economici care participă la Târgul de Crăciun, organizat de Primăria municipiului Chișinău și care este amplasat în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), achită doar taxa oficială care este stabilită prin lege. Acest fapt a fost comunicat de primarul capitalei, Ion Ceban, care astfel a dezmințit informațiile potrivit cărora agenților economici li s-ar percepe taxe de zeci de mii de lei.

„Agenții economici achită doar taxa oficială în buget, stabilită de lege și lumina care este consumată de fiecare agent economic, separat. Alte taxe nu sunt percepute de la nimeni și de către nimeni”, a menționat Ion Ceban în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău.

În aceeași ordine de idei, Ceban ținut să precizeze că taxele oficiale achitate de agenții economici, sunt doar cele pentru curentul electric și pază.

„Am mai auzit și vreau să accentuez aici, odată în plus, că unii agenți economici sunt nevoiți să achite zeci de mii de lei. Nu este adevărat. Nimeni nu achită astfel de sume. Acei agenți economici care nu au autorizație, rugăm oamenii legii să ne ajute în continuare pentru a nu le permite să desfășoare activități acolo, pentru că sunt ilegali”, a punctat edilul.

De asemenea, edilul a mulțumit echipei Primăriei, inclusiv direcțiilor și altor subdiviziuni, pentru organizarea sărbătorilor de iarnă, dar și pentru organizarea mai multor evenimente dedicate acestei perioade.

Precizăm că, Târgul de Crăciun inaugurat de Primăria Chişinău va fi deschis până în data de 15 ianuarie. Oamenii sunt aşteptaţi zilnic, între orele 10:00 și 23:00. În noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, Târgul din Piața Marii Adunări Naționale va fi deschis până la ora 02.00.

Ion CebanPMANPrimăria ChișinăuTârg de Crăciun
Comments (0)
Add Comment