Ion Chicu cheamă iarăși deputații la responsabilitate

Prim-ministrul Ion Chicu a invitat, din nou, deputații din Parlamentul Moldovei să dea dovadă de responsabilitate.

Astfel, printr-o postare pe Facebook, premierul i-a anunțat pe aleșii poporului că mâine, de la ora 10:00, îi va aștepta pe aceștia în Legislativ pentru ca împreuna să i-a o decizie pozitivă asupra proiectelor de lege asumate de Guvern.

În context, după șirul de replici dure pe care le-a avut în ultima vreme cu Maia Sandu, Ion Chicu a precizat că mâine va conta în primul rând pe responsabilitatea ei.

Politicienii fac politică – asta le e „pâinea”. Între timp, oamenii nu au de pâine. Dacă PAS are propuneri realiste pentru o nouă rectificare de buget, după ce proiectele cu caracter urgent asumate de Guvern, sunt gata să le discutăm și să venim cu o rectificare adițională, a menționat prim-ministrul.

Amintim ca marți, Ion Chicu i-a atenționat pe deputați că în cazul în care în septembrie nu vor mai fi bani pentru a se achita salariile bugetarilor, atunci nici ei nu-și vor primi lefurile ca urmare a boicotării ședințelor Parlamentului în care urma să fie aprobată, printre altele, și rectificarea bugetului de stat pentru 2020.

Comments (0)
Add Comment