Italia: O moldoveancă de 25 de ani, găsită spânzurată. Iubitul ei, principalul suspect

O tânără moldoveancă de 25 de ani, a fost găsită spânzurată în Italia. Cadavrul tinerei a fost găsit atârnând de o grindă în casa în care locuia în orașul Catania, dar carabinierii nu cred în varianta sinuciderii și au deschis o anchetă. Anchetatorii crede că tânăra a fost ucisă, iar concubinul acesteia și un prieten de al său, care l-ar fi ajutat la comiterea faptei, au fost arestați, scrie presa italiană, citată de TV8.

Carabinierii au fost anunțați de moartea fetei sâmbătă seară, chiar de iubitul său, care a sunat și a spus că fata și-a luat viața. Povestea furnizată de el nu coincide sută la sută cu cea a prietenului său, iar scena crimei a ridicat multe semne de întrebare în rândul anchetatorilor, care au decis arestarea celor doi sub acuzația de complicitate la omor.

Nu se cunosc încă detalii cu privire la rolul pe care l-a avut fiecare din cei doi arestați, la fel cum nu se cunosc motivele pentru care tânăra se afla la Ramacca. Zona este izolată, și se pare că nimeni nu o cunoștea acolo. Nu au fost făcute plângeri și nu au existat alte indicii că tânăra și iubitul ei s ar fi certat în ultima perioadă. Din mesajele existente pe rețelele sociale, se pare că cei doi aveau o relație de iubire normală ca multe alte cupluri fericite. Uneori postau imagini din vacanțele lor la mare, întâlniri cu prietenii și mai ales declarații de dragoste.

Comments (0)
Add Comment