Jurnaliștii moldoveni, campioni la turneul de mini-fotbal desfășurat în Egipt

Echipa Asociației Presei Sportive din Moldova, din lotul căreia a făcut parte și reporterul postului nostru Ion Anușca, a câștigat în premieră turneul internațional de fotbal „Egypt International Football Tournament for Media and Journalists”, ediția 2021.

La competiția, care s-a desfășurat în perioada 1 – 3 aprilie pe continentul african, APSM a acumulat 12 puncte, din 15 posibile, după ce a câștigat meciurile disputate contra echipelor similare din Armenia, Ucraina, Egipt și Belarus, cronicarii noștri, cedând doar în fața colegilor lor din Kazahstan.

Mai mult de atât, APSM s-a remarcat și la individual, unde, Oleg Istrati a fost desemnat de câtre organizatori „Cel mai bun portar” al turneului.

Reîntorși acasă, jurnaliștii campioni au declarat că sunt foarte mândri că au reușit să readucă tricolorul pe prima treaptă a unui podium, arătând astfel că fotbalul nostru mai are încă multe de demonstrat.

Eduard Ciobanu, președintele APSM

„Bucuroși pentru această performanță pe care am obținut-o în Egipt. Mulțumim tutoror celor care au fost alături de noi. Sincer, am fost o echipă unită și dornică de afirmare și respect. Bravo, băieți. Suntem mândri că promovăm activ imaginea țării noastre și aducem, încă odată, sincere mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi, pentru că doar împreună reușim lucruri frumoase. Hai, Moldova spre noi succese!”

Mentionăm că, impunându-se la acest turneu, echipa Asociației Presei Sportive din Moldova a completat seria de succese obținute în anul 2019, când a câștigat Campionatul Țărilor Est-Europene și Balcanice ce a avut loc la Siofok, Ungaria, și Turneul Internaţional printre jurnalişti, desfășurat la Druskininkai, Lituania.

Comments (0)
Add Comment