Kremlinul anunță că Putin se vaccinează, fără a preciza însă cu ce fel de vaccin

Președintele rus Vladimir Putin, care intenționa să fie vaccinat împotriva coronavirusului astăzi, nu a fost încă supus acestei proceduri. Kremlinul se așteaptă ca șeful statului să fie vaccinat până la sfârșitul zilei, a declarat reporterilor secretarul de presă prezidențial, Dmitri Peskov, potrivit agenției de presă TASS.

Peskov a menționat că lui Putin i se va inocula „unul dintre cele trei” vaccinuri rusești. „Nu vom spune în mod specific care dintre ele. Toate cele trei vaccinuri rusești sunt absolut fiabile, sunt foarte bune, fiabile și eficiente”, a explicat el. „Nu spunem în mod deliberat ce fel de vaccinare va da președintele, menționând că toate cele trei vaccinări rusești sunt absolut fiabile și eficiente”, a repetat Peskov.

Pe 17 decembrie, Putin a remarcat la o conferință de presă că va primi cu siguranță un vaccin împotriva coronavirusului cât mai curând posibil. Apoi a explicat că ascultă recomandările specialiștilor cu privire la restricțiile de vârstă la vaccinare în această etapă.

Comments (0)
Add Comment