La un pas de tragedie. Un autocamion a derapat de pe podul Ismail din Capitală și atârna peste gardul podului, riscând să cadă

Cinci echipe de salvatori din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cu tehnica grea de descarcerare, inclusiv o macara, au intervenit în această după amiază pe strada Ismail după ce un autocamion a derapat și risca să cadă de pe un pod, comunică Moldpres.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:34. Conform primelor informații, un autocamion a derapat de pe pod și atârna peste gardul podului, riscând să cadă.

La fața locului au fost îndreptate cinci echipe de salvatori din cadrul Inspectoratului cu tehnica grea de descarcerare, inclusiv o macara. Echipele de pompieri continuă să asigure paza antiincendiară la locul accidentului, fiind înregistrate scurgeri de combustibil.

Conform datelor IGSU, șoferul autocamionul a ieșit din cabina autovehiculului de unul singur. Bărbatul a fost preluat de  medici pentru îngrijiri medicale.

Angajații IGSU au stabilizat autovehiculul, prevenind riscul de cădere. La momentul actual, salvatorii sunt implicați în procesul de tractare a autocamionului utilizând tehnica de descarcerare.

Cauza și circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de organele de resort.

 

CamionCapitalăIGSUpodul Ismail
Comments (0)
Add Comment