Lucrările de asfaltare de pe podul Mihai Viteazul din Capitală urmează să înceapă la finele săptămânii curente

Lucrările de asfaltare de pe podul Mihai Viteazul din Capitală urmează să înceapă la finele săptămânii curente. Anunțul a fost făcut de șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană, Vitalie Mihalache, la ședința operativă a serviciilor Primăriei.

VITALIE MIHALACHE, șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană a Capitalei: „Lucrările urmează a fi executate pe tronsonul pe care, astăzi, este închisă circulația și pe care au fost executate lucrările de reparație. Pe parcursul săptămânii curente, urmează a fi executate lucrările de aplicare a stratului de egalizare și ulterior stratului de uzură pe acest tronson de pod. Astfel, până la finele săptămânii, vom finaliza lucrările de asfaltare.”

Potrivit oficialului, după finalizarea tuturor lucrărilor, porțiunea va fi deschisă pentru circulația transportului.

VITALIE MIHALACHE, șeful Direcției Generale Mobilitate Urbană a Capitalei: „Această parte fi pusă în funcțiune după finalizarea, inclusiv amenajării și securizării zonei reparate, inclusiv asigurării posibilității desfășurării lucrărilor în siguranță și pentru a nu admite careva avarii sau incidente pe zona de șantier, în cazul în care începem lucrările pe a doua parte de pod.”

Lucrările la podul Mihai Viteazul din Capitală au început în primăvara anului 2023. Pentru proiect, din bugetul municipal, au fost alocate peste 100 de milioane de lei.

 

asfaltareMihai ViteazulPod
Comments (0)
Add Comment