Lucrările de construcție a sistemului de canalizare și epurare a apei din Căușeni, în plină desfășurare. Spînu: Depunem toate eforturile

La Căușeni a început construcția sistemului de canalizare și epurare a apei din oraș. Despre aceasta a anunțat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, care precizează că noul sistem de canalizare va avea o lungime de peste 19 km.

Mai mult, vicepremierul indică că sistemul va asigura condiții de sanitație mai bune pentru cei peste 7650 de locuitori ai orașului.

„Depunem toate eforturile pentru ca cetățenii să fie asigurați cu apă de calitate și canalizare. Infrastructura modernă și accesul oamenilor la condiții de sanitație asigură o dezvoltarea durabilă și competitivă a localităților și îmbunătățește nivelul de trai al populației”, a relatat Andrei Spînu.

Totodată, acesta a menționat că proiectul este implementat de către Agenția de Dezvoltare Regională Sud, în cadrul proiectului „Asigurarea bunei funcționalități a stației de epurare prin extinderea rețelelor de canalizare și regionalizarea serviciului – orașul Căușeni”, iar valoarea totală a proiectului este de 62,3 milioane de lei.

Andrei SpînuCăușeni
Comments (0)
Add Comment