Maia Sandu: „Demisia mi-o cer hoții și marii corupți”

Demisia mi-o cer hoții și marii corupți. Așa a reacționat Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, la acțiunile de protest organizate de Partidul Politic „ȘOR”, pe parcursul a două duminici consecutive.

„Demisia mi-o cer hoții și marii corupți, cei care nu vor ca noi să aducem mai departe reforma justiției, să facem reforma și să ajungă să răspundă. În primul rând, să restituie banii foarte mari pe care iau furat și acești bani dacă iar întoarce acum, ne-am descurca mult mai ușor, inclusiv în condițiile crizei energetice”, a spus Sandu în cadrul unei conferințe de presă.

În context, Sandu a adăugat că cei care înțeleg că va exista o finalitate pe dosarele de investigație, ar fi cei care îi cer demisia.

„Eu le-am promis oamenilor să facem ordine în justiție și să-i vedem pe cei corupți la închisoare, conform proceselor intentate de Procuratură și adoptate sau confirmate în instituțiile de justiției”, a mai spus Maia Sandu.

De asemenea, Sandu a mai spus că împotriva conducerii țării ar protesta leneșii, „cei care nu vor să lucreze și prefera să câștige bani la proteste”,  iar banii cu care ar fi plătiți participanții la proteste ar fi ,,furați de la cei care lucrează și plătesc taxe”.

CSSMaia SanduPartidul ȘORProtest
Comments (0)
Add Comment